Home / Horoskop / Astrologija / Koji je najbolji dan za vjenčanje u 2020. godini, a šta žena “smije” uraditi…

Astrologija / Koji je najbolji dan za vjenčanje u 2020. godini, a šta žena “smije” uraditi…

Na pragu smo 2020. godine, a najpoznatija britanska astrologinja Carolyne Faulkner otkriva koji je najbolji dan za vjenčanje u idućoj godini.

Tvrdi da je to 20. februar, te pojašnjava da će se tada Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mjesec, koji su ključne planete i nebeska tijela za predanost, emocionalnu stabilnost i ostvarenje svetih ugovora, poravnati i biti u istom astrološkom znaku.

Ovo poravnanje nije se dogodilo još od 1960-tih godina, piše “Astro centar“.

Faulknerova navodi da će ovo biti prvi put nakon ‘slobodoumnih’ 60-tih da će se Jupiter i Vodolija poravnati, zbog čega će 2020. biti godina za napredak.

Saturn je 2017. godine bio u znaku Jarca, što je na sve stvaralo pritisak da preispitamo aspekte naših života koji traže marljiv rad te da nastavimo ulagati energiju samo u ljude i obaveze koji su u balansu s našom dubljom prirodom, odnosno dušama.

Ova astrologinja ističe da će brakovi sklopljeni u idućoj godini imati veće šanse da potraju.

“Parovi koji su izdržali ove dvije teške astrološke godine i bili odlučni u tome da svoju vezu i ozakone imaju veće šanse da prežive sve oluje i ostare zajedno. 2020. je novo doba Vodolije koje donosi veću svjesnost, toleranciju, saosjećanje i jednakost“, ističe Faulknerova.

Treba napomenuti i da je iduća godina prestupna, što znači da je ženama ‘dozvoljeno’ da zaprose muškarca. Naime, prema viševjekovnoj tradiciji brojnih evropskih zemalja, postoji jedan dan u godini tokom kojeg žene mogu zaprositi muškarca, a to je 29. februar, piše “Radio Sarajevo“.

About samke

Check Also

12. decembar će biti sudbinski za 3 znaka…

Nervoza i nestrpljivost su glavne karakteristike punog Mjeseca u Blizancima. Taj period zahtjeva mnogo prilagođavanja, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *