Home / Zenski Kutak / Ni majci ni sestri: Bračne tajne koje se ne otkrivaju nikome…

Ni majci ni sestri: Bračne tajne koje se ne otkrivaju nikome…

Ove tajne vaše prijateljice ne smiju da čuju.

Mnogi od nas imaju potrebu da ispričaju sve probleme svojim prijateljima. Bez obzira na to kakve je prirode problem, osjećamo se bolje kada se povjerimo onima koji nas najbolje razumiju, a najčešće ipak razgovaramo o ljubavnim problemima.

Većina stručnjaka smatra da bi neki detalji iz ljubavne veze ili braka ipak trebalo da ostanu između partnera i ne bismo smjeli da ih dijelimo s drugima, čak ni ako se radi o najboljim prijateljima.

1. Svađe s porodicom svog partnera

Svi ponekad imamo neku zamjerku na ponašanje npr. svekrve ili jetrve, ali to bi trebalo da zadržimo za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete da znate hoće li komentar koji ste nekome ispričali u povjerenju doći do partnera ili porodice i izazvati nova zamjeranja.

2. Partnerova se*sualna fantazija

Fantazije bi trebalo da budu tajna jer se radi o najintimnijem dijelu se*sualnog života. Ponekad partnerima trebaju godine da bi ih povjerili i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema rasprava uz kafu.

3. Privatna informacija

Molim te da ovo ostane među nama, rečenica je koja nas obavezuje na čuvanje tajne. Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni da poštujemo njegovu želju.

4. Neprijatnosti lične prirode

Informaciju o lošem zadahu ili nogama neprijatnog mirisa zadržite za sebe. Tačnije, na pristojan način recite partneru šta vam smeta jer bi to trebalo da čuje samo on, a ne vaše prijateljice. U pitanju su problemi koji se mogu riješiti i nema potrebe za stvaranjem neprijatnih situacija, pogotovo ako se radi o stvarima zbog kojih se partner ionako osjeća nesigurno, piše “Zadovoljna“.

About samke

Check Also

PRIČA: “Imam dva sina. Jedan se odavno oženio i otišao od kuće, ali drugog sam rodila u 40-toj godini

“Imam dva sina. Jedan se odavno oženio i otišao od kuće, ali drugog sam rodila ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *