Home / InfoCentar / SVE JE JASNO: Evo zašto MILO kopa kanale na granici sa Srbijom!

SVE JE JASNO: Evo zašto MILO kopa kanale na granici sa Srbijom!

Kanali koje vlast u Crnoj Gori kopa duž granice sa Srbijom, pod izgovorom da je reč „o zaprečavanju tzv. divljih prelaza na državnoj granici Crne Gore i Republike Srbije“, po dimenzijama podsećaju na rovove smatraju upućeni koji su imali priliku da ih vide.

Izvor koji je insistirao na anonimnosti smatra da su kanali koje crnogorska vlast kopa na granici sa Srbijom slični rovovima za blokiranje oklopnih vozila.

Podsetimo, u selu Adrovići iznad Pljevalja, po nalogu policije, kopa se kanal na granici sa Srbijom, javile su Pljevaljske novine. Reč je o kanalu dubine oko metar i po i širine više od tri metra.

Vlada Crne Gore saopštila je da se kopanje kanala na granici sa Srbijom izvodi u skladu sa predviđenom dinamikom koju su usaglasile dve države i da se zapravo radi „o zaprečavanju tzv. divljih prelaza na državnoj granici Crne Gore i Republike Srbije“.

– Perspektiva da je Crna Gora na ivici građanskog rata toliko je strašna da ne želim ni da razmišljam na taj način – izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić, ističući da je Srbiji najvažnija regionalna stabilnost.

(Informer)

About samke

Check Also

ŠOK U BIH: Koronavirus stigao u Bosnu, ovo je tuga…

Na Infektivnoj klinici Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, kako nezvanično saznaje Avaz, hospitalizovano je dijete sa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *