Home / Zanimljivosti / TRESE SE TENISKI SVIJET: Đoković javno progovorio o 18-mjesečnoj suspenziji zbog dopinga! ODLUKA KOJA JE SVE ŠOKIRALA!

TRESE SE TENISKI SVIJET: Đoković javno progovorio o 18-mjesečnoj suspenziji zbog dopinga! ODLUKA KOJA JE SVE ŠOKIRALA!

Novak Đoković je poznat po tome što o svemu javno priča. Slučaj tenisera Nikolasa Harija koji je zbog dopinga suspendovan podigao je veliku buru u svijetu tenisa. On tvrdi da je nevin, a o svemu tome govorio je i Đoković. Srbin je govorio za list iz glavnog grada Čikaga Santijaga, “La Terseru”.

Jedan od mojih najboljih prijatelja u životu, Viktor Troicki, bio je suspendovan na 18 meseci, a da nije bio pozitivan ni na jednu zabranjenu supstancu. Znam koliko mu je bilo teško ono što ga je zadesilo. Bio sam uz njega i uvijek sam ga podržavao, jer znam tačno šta se dešavalo i nikada nisam sumnjao da je on nevin. Bila je to baš velika nepravda prema Viktoru – rekao je Đoković.

Srbin se osvrnuo i na slučaj Čileanca.

– Ne znam tačno kakvi su detalji njegovog slučaja. Ne mogu da kažem da li je nevin ili nije, jer to ne znam. Ali, ono što je sigurno, to je da treba da uradi sve što je u njegovoj moći da dokaže da nije zgriješio, ako smatra da suspenzija nije pravedna. Znate, mi stalno pokušavamo da ovaj sport održimo čistim, apsolutno. Podržavam to da budemo testirani koliko god puta da treba. A, stvarno ne mislim da je Hari od onih koji se dopinguju. Ne poznajem ga najbolje, ali stvarno ne liči na osobu koja želi da krši pravila. U njemu uvijek vidite veoma dobrog momka koji radi naporno i voli tenis – zaključio je Đoković

(Alo.rs)

About samke

Check Also

NA SVOJE GRUDI SVAKU NOĆ STAVLJA LISTOVE KUPUSA: Mnogi su se pitali zašto to radi, dok nisu vidjeli rezultate

Stavljanje kupusa u grudnjaku je stara metoda i prakticira se već stotinama godina. Kupus je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *